Suggesties

Om U als klant te helpen bij Uw keuze, vindt U hierbij een greep uit ons vernieuwd assortiment.

Daarnaast zijn er nog héél wat andere formules en combinaties mogelijk. Aarzel zeker niet om ons hierover te contacteren. Wij doen al het nodige om Uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Receptieformule NIEUW assortiment!!!

Een selectie uit onze mogelijke hapjes. De hapjes worden meestal in een assortiment van 6 tot 8 soorten gegeven en we voorzien een 4 tal hapjes per uur receptie. Bij iedere formule is een assortiment fingerfood. (oa chorizo, belegen kaasblokjes, gemarineerde olijven) inbegrepen.

Koude hapjes:

  • Foie gras met chutney van rode ui en rozijntjes
  • Rundscarpaccio met paddestoelen tapenade
  • Bruchetta met compote van gedroogde vijgen, rauwe ham  en parmezaanschilfers
  • Zalfje van erwt met crumble van spek
  • Gerookte paling, rode biet en miriekswortelroom
  • Gazpacho van tomaat, hand gepelde grijze garnaal en schuim van Rodenbach
  • Tajine van couscous, paprika en gerookte makreel
  • Tagliatelle van gerookte zalm, komkommer, graantjesmosterd en bloemen honing
  • Couscous van bloemkool, brunoise van Breydelham en schuim van pickels
  • Warm gerookte zalm met room van prei en haringcaviaar
  • Bonbon van rundstartaar met pestodressing en strooifrietjes
  • Bloemkoolmousse met truffel

Warme hapjes:

  • St. Jacobsvrucht met gekarameliseerde prei
  • Mini cheeseburger met chilidip
  • Krokant gebakken scampi met pesto en crumble van pancetta
  • Courgettesoepje met dragon
  • Tonijn in kruidenkorst, zoet zure gele wortel en mierikswortel
  • Brushetta met truffelsalsa, gegrilde St. Jacobsnoot en zongedroogde tomaat
  • Scampi in een jasje van pesto en pancetta
  • Erwtensoepje met spekschuim
  • Tortillawrap met rucola, gerookte zalm, honing en geitekaas
  • Mosseltjes met curry en kokosmelk
  • Zoetwatergarnaal met krokantje van banaan en curry
  • Toast champignon met truffelmayonaise

 

 Desserthapjes:

  • Chocolade mousse van fondant chocolade met brunoise van gemarineerde peer
  • Glaasje met panna cotta en een crumble van speculoos
  • Mini crème brûlée
  • Chocolade mousse van witte chocolade en gember
  • Vanille parfait, gepocheerde karamel en gezouten caramel
  • Crème limoncello met meringue

 

Indien gewenst zorgen wij ook voor aangepaste dranken en bediening.

Prijzen op aanvraag.

 

 

 

Tapasbuffet

Deze tapas worden live bereid en waarbij je gasten zich laten bedienen aan het buffet.

Een selectie van koude -en warme gerechten:

  • Patatas bravas
  • Gesauteerde champignons met knoflook
  • Stoofpotje van tuinbonen, chorizo en serronaham
  • Tortilla
  • Chorizosalade met munt
  • Kipvleugeltjes met tomatendressing
  • Komkommersoepje met avocado, zure room en lente ui
  • Ham-amandelbeignets
  • Spiesje van gemarineerde scampi met limoen
  • Gevulde en gefrituurde dadels 
  • Gemarineerde varkensbrochette

Deze formule kan ook aangevuld worden met aangepaste hapjes en dessert.

Indien gewenst zorgen wij ook voor aangepaste dranken en bediening.

 Prijzen op aanvraag

 

Wokbuffet

Afhankelijk van Uw keuze worden één of meerdere wokgerechten live bereid en geserveerd aan het buffet.

  • Noedels met vijf kruidenkip, courgette, wortels, peultjes, babymais en kokoscurryroom
  • Spirelli met Gandahamsnippers, sojascheuten, chinese kool, champignons en oestersaus
  • Krieltjes met snippers van rundsfilet, paprika's en broccoli
  • Europese wok met gemarineerd varkensvlees, spirelli, courgette, wortels, champignons en sojasaus
  • Oosterse wok met noedels, scampi, sojascheuten, prei, paprika, chinese kool en sojamarinade

Deze gerechten worden steeds voorzien van een assortiment brood en een 3 tal sausjes

Prijzen op aanvraag

Bbq buffet

Wij toveren live verse grondstoffen om, van hapjes tot het dessert op diverse bbq toestellen.

American bbq

  • Bbq burger met ijsbergsalade
  • Spare ribs met honing marinde "Long Island"
  • Chicken drumstick "Texas style"
  • Gemarineerde rundsstaté
  •  Bijgerechten: gebakken krieltjes "Tex-Mex", Jalopeno koolsalade, mixed salad, broodjes en diverse sausjes

 Belgian bbq

  • Zalm in papillot met limoen en gember
  • Artisanale bbq worst 
  • Gemarineerde varkensmignonette
  • Op lage temeratuur gegaard kippenboutje
  • Dunne lende "witblauw" met bbq boter
  • Bijgerechten: in kruidenboter gebakken krieltjes, pastasalade met pesto, pijnboompitten en gemarineerde tomaten, wortel-koolsalade, gemengde salade, boontjes, sausjes en broodjes

Culinaire bbq

  • Hapjes bereid op de bbq: Crostini van gerookte zalm, belegen kaas en groene pesto/ Yakitori van kip / Samossa van krab en courgette / Mille feuille van tortilla, oud Brugge kaas, Gandaham en chilijam / Lamskofta met Parijse champignon
  • Gegrilde gamba's met limoenboter
  • Kalkoenfilet met dragon
  • Gegrilde en gemarineerde Château briand
  • Bijgerechten: in de wok gebakken krieltjes, uitgebreid groentenbuffet, warm sausje naar keuze en broodjes
  • Dessert: gegrilde banaan met huisbereid vanilleroomijs en warme chocoladesaus

VIP bbq

  • Hapjes bereid op de bbq: Wrap met parmaham en asperges / Croustillant van camembert en appel / Gegratineerde mossel met pesto en panko / Gegrilde tonijn met sesam
  • 1/2 gegrilde kreeft met basilicummayonaise
  • Gemarineerde lamskoteltjes
  • Ierse filet pur, picanha
  • Gebakken krieltjes met parmezaanse kaas, rucola en truffelolie
  • Saladbar, broodassortiment en warm sausje naar keuze
  • Dessert: in bruine rhum geflambeerde ananas met munt en huisbereid vanille ijs

Winter bbq

  • Gegrilde speenvarkenham
  • Gemarineerde eendeborstfilet
  • Reefilet in Parmaham
  • Gartin dauphinois of winterrisotto of spies van zoete aardappel en pompoen
  • Gewokte groentjes
  • Warm sausje naar keuze en broodassortiment

Prijzen op aanvraag.

 

 

Walking dinner

Hierbij laten wij U de mogelijkheid om de walking dinner zelf samen te stellen. Deze mini gerechtjes worden op bordjes geserveerd. Voor een hoofdmaaltijd na een receptie moet je minimum 4à5 bordjes per persoon rekenen.

Keuze gerechtjes walking dinner:

Koude gerechtjes

  • Panna cotta van bloemkool, tartaar van veelkleurige bio tomaat, handgepelde garnaal en espuma van coctail
  • Tartaar van zoetwatergarnaal en blauwe druiven
  • Salade van gerookte paling en wortel
  • Carpaccio van Belgisch rund met rucola, parmezaanschilfers, pijnboompitten olijfolie"extra vergine" en balsamicoazijn
  • Tartaar van zalm met een kwarksausje van wit bier
  • Komkommersoepje met lente ui en koriander
  • Carpaccio van St. Jacobsnootjes op een zalfje van knolselder
  • Vitela tonata: malse plakjes kalfsgebraad, sausje van tonijn met dragon en kappertjes, kort gegrilde tonijn en ansjovis uit de Camargue

Warme gerechtjes

  • Koolrabisoep met pistache olie
  • Gebakken eendelever met speculooskruiden en smeltende appel met calvados
  • Kort gebakken St. Jacobsnootjes met gekarameliseerde prei
  • Op vel gebakken zeebaars, jus van prei en aardappel en mousseline van aardpeer
  • Eendeborst met gekarameliseerd witloof en puree van koolrabi
  • Tuinbonen met een schuimpje van serronoham
  • Zuiders soepje van langoestines, lookbroodje met huisgemaakte rouille
  • Gebakken scampi met mangosalsa 
  • Ierse rib eye, kalfsjus met rode wijn, knapperig eekhoorntjesbrood, pommes pont neuf en vers bereide béarnaise
  • Saltimbocca van kalfsrug met salie en Parmaham, lintpasta met truffel en beukenzwammen

Dessertjes

  • Geconfijte ananas met mascarpone
  • Gebakken appel met vanille ijs en krokantje van bladerdeeg
  • Roomijstruffel met Brugse kant en sabayon van kriekbier

Vanaf 20 pers. Prijzen op aanvraag.

 

 

Home cooking

In Uw vertrouwde omgeving, ontvangt u uw gasten terwijl wij ons over het menu ontfermen.

Stel Uw menu samen op basis van onderstaande gerechten.

Hapjes kunnen geselecteerd worden uit de "receptieformule"

Voorgerechten

  • Tartaar van belgisch rund met zwarte olijven en geconfijte tomaat
  • Drieluik van Schotse wilde zalm: tartaar met St Jacobsvruchten en limoen, huisbereide Graved Lachs met zoetzure honing mosterddressing en warm gerookt met mierikswortelroom
  • Mosselsoep, scheermesje met venkel en zurkelsnippers
  • Pladijsfilet, hazelnoten en stoemp van knolselder
  • Kabeljauwhaasje met kruidenkorstje, gewokte tarwe en blanke boter saus

Hoofdgerechten

  • Rugfilet van pata negra melkvarken, sausje van graantjesmosterd, eekhoorntjesbrood en kruidenpuree
  • Wit van scharrelkip gevuld met zomertruffel, fijne pasta en oesterzwammen
  • Lamsnootjes uit Sisteron met rozemarijnsausje en aardappelgroente gratin
  • Stoofpotje van konijn met appel, kaneel en rozijnen
  • Dunne lende met oven gebakken ratte aardappeltjes en krokante groentjes

Desserts

  • Moelleux van chocolade met huisbereid vanille roomijs
  • Crème brûlée van bloedsinaasappel
  • Tiramisu van peperkoek en vijfkruidenkaramel
  • Warm appeltaartje met kaneelijs

Prijzen op aanvraag

 

 

Dessertbuffet

Wij bieden U de mogelijkheid om een diner, wok-of bbq buffet af te sluiten met een zee aan zoetigheden. Wij werken uitsluitend met vers gebak van top kwaliteit.

Deze formule is eveneens ideaal voor een babyborrel, communie- of verjaardagsfeest.

Dessertbuffet klassiek

Vruchten bavarois, chocolademousse, fruittaart, javanais, miserable, minigebakjes, peretaart, bretoense appeltaart, chocoladetaart, panna cotta, crème brûlée, huisbereid vanille roomijs, vers fruit, huisbereid roomijs, koffie en thee.....

Dessertbuffet met chocoladefontein

Hierbij kunnen de genodigden vers fruit en zoetigheden onderdompelen in de fontein. De gerechtjes: warme suikerwafels, fruitspiesjes, marshmallows, lange vingers en madeleintjes

Dessertbuffet "onder nul"

Ijsbakfiets met cornets en diverse smaken schepijs naar keuze

Vanaf 20pers. Prijzen op aanvraag.

Ontbijtbuffet

Met onze ontbijtformules zorgen wij alvast voor een goede en gezonde start van de dag.

Basis ontbijtformule

  • Vers sinaasappelsap
  • Koffie, thee of chocolademelk
  • Ovenvers assortiment van broodjes en koeken
  • Boter
  • Ambachtelijke konfituur
  • Chocopasta en honing
  • Assortiment kaas en charcuterie
  • Verschillende yoghurts

Luxe ontbijtformule

Basis formule aangevuld met:

  • Glaasje champagne van het huis
  • Gerookte zalm en heilbot
  • Roereitjes
  • Cornflakes
  • Peperkoek
  • Vers fruit

Vanaf 15 pers. Prijzen op aanvraag.

 

 

 

 

Thema buffetten

Spaans buffet

Starters: Gemarineerde olijven, chorizo, escabèche van groentjes, tapenade van groene olijven, burgos, tapenade van zongedroogde tomaten en broodstengels.

Hoofdgerecht: Paella met kip, scampi, zeevruchten, chorizo, ui, paprika, tomaat, erwten, saffraan en rijst.

Dessert: Crème brûlée met bloedsinaasappelsap

Prijzen op aanvraag.

 

Beurscatering

Wij verzorgen graag voor U een breed gamma concepten, zoals onder meer:

  • Koude-en warme hapjes
  • Luxe warme- en koude broodjes van het huis
  • Lunches voor klanten en medewerkers
  • Koffiebuffetten
  • Uitgebreide dessertbuffetten
  • Aanlevering en bediening van gekoelde dranken
  • Permanente bediening

Neem gerust contact met ons op en we bespreken samen de verschillende mogelijkheden.

Walking dinner met buffetten

Zuid Europa: Osso buco van kalkoenbout met gremolata van citroen en peterselie Risotto met raketsla en parmezaan Noord Afrika: Op de teppan gegrilde gemarineerde kipfilet met Ras el Hanout Gewelde couscous met kruidige flespompoen en gegrilde groene asperges Azië: Thaise wok van tijgergarnaal met marktverse groenten en kokoskerrie Phat Phak Tofu: Thaise wok met acht marktverse groenten en gefrituurde tofu

Varken aan het spit

Geheel volgens de regels van de kookkunst, wordt het vlees langzaam gegaard aan het spit en bekom je super sappig en mals gegrild vlees.

 

 

 

© Het Embryo